Welcome

Delete this widget from your Dashboard and add your own words. This is just an example!

flagcounter

histats

Google Website Translator Gadget

Diberdayakan oleh Blogger.

About Me

Foto Saya
niddta chochobi
Lihat profil lengkapku

Pengikut

RSS

Pages

zdraví

Banány mohou být stráveny jednoduše tak, že cukr obsažený v ní budou převedeny na dobrý zdroj energie pro formování těla, pracující svaly a také velmi příjemné k odstranění únavy.
2. Těhotné ženy
Ženy, které byly těhotné se doporučuje jíst banány, protože obsahují vysoké kyselina listová jsou důležité pro dokonalost plodu, tvorbu nových buněk a prevenci vrozených vad dochází.
3. Chudokrevnost Postižení
Obsah železa je poměrně vysoká s banány, může stimulovat produkci hemoglobinu v krvi u pacientů s anémií. Dva banány den, velmi dobré pro pacienty s anémií.
4. Mag lidi trpící bolestmi
Jako ovoce, které může být konzumována přímo, banány, nedráždí nebo poškození střeva u pacientů s vředem. Ovoce nudle jsou často používány v boji proti onemocnění střev, protože struktura je měkká.
5. Páka chorobou
U pacientů s onemocněním jater, dva banány den s přidáním jednu polévkovou lžíci medu, je dobré pro zvýšení chuti k jídlu a zvýšení pevnosti.


Brotowali léčbě revmatismu a Diabetes

Někdy najít brotowali závod? Ano, rostlinný život s tečení v jiném zařízení, které je často používáno jako složky tradiční bylinné medicíny. Rostliny, které stonky a listy hořkou chutí ukázal účinný jako lék různé druhy nemocí, jako je artritida a diabetes.
Brotowali rostlin, často nalezený ve dvoře jako planě rostoucích rostlin, je mnoho záměrně vysazovány jako žijící lékárny rostlin. Obecně platí, že tyto rostliny rostou v horkých a kmenových růst mohl dosáhnout 2,5 m. Průměrná velikost stonky rostlin a brotowali na malíček, jeho vlastnosti kolem stonku rostou pupínek.
Brotowali části rostlin a použít jako bylinné směs, která je kufr. Kromě výživné léčbě artritidy a diabetu, kmenové brotowali také věřil k povzbuzení chuti k jídlu u dětí.
Chcete-li bylinné lektvary a kmenových brotowali dost vařit kousek stonku brotowali chuti. Kmenové kusy jsou vařené se třemi šálky vody, až později na 1,5 šálků vody. Vody odvar se pak pije. Chcete-li snížit hořkou chuť, můžete přidat med podle chuti. Speciálně pro diabetes drogy, když se vaří brotowali prut, dobře promícháme s několika listy hmatových vousů koček.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentar:

Posting Komentar