Welcome

Delete this widget from your Dashboard and add your own words. This is just an example!

flagcounter

histats

Google Website Translator Gadget

Diberdayakan oleh Blogger.

About Me

Foto Saya
niddta chochobi
Lihat profil lengkapku

Pengikut

RSS

Pages

здравето

Бананите, съдържащ 9 ХРАНЕНЕ & ENERGY ВРЪЩАНЕ

Не подценявайте ефикасността на един банан. Освен че е най-любимата на местни и чуждестранни спортисти, защото за пълнене, но не и угояване, банани, също са много полезни за здравето и красотата.
Плодът е не само лесно смилаеми, но също така съдържа девет съдържание на хранителни елементи и възстановяване на енергия. В сравнение с други плодове, банани, са склонни да се ползват, тъй като не е необходимо да се обработват.
Но за да се извлекат ползите, трябва внимателно да избират. Защото само един узрял банан, че може да преобразува кръвната захар в глюкоза разбира се, и бързо се абсорбира в кръвообращението.
Характеристиките на узрял банан, банан кожата е жълтеникаво-зелен с кафяви или жълти петна. Всички материали в зрели банани, ще предостави някои ползи за здравето, особено за:
1. Източник на захранване
Бананите може да се усвоява лесно, така че захарта, съдържащи се в него ще се превърнат в добър източник на енергия за образуването на тялото, работещите мускули, а също и много добре да се премахне умората.
2. Бременните жени
Жените, които са били бременни са насърчавани да ядат банани, защото те съдържат високи фолиева киселина са от значение за усъвършенстване на плода, образуването на нови клетки и предотвратяване на вродени дефекти се случи.
3. Анемията Страдащите
Съдържанието на желязо е доста висока в сектора на бананите, може да стимулира производството на хемоглобин в кръвта при пациенти с анемия. Две банани на ден, много добър за пациенти с анемия.
4. Маг Pain Страдащите
Като плод, който могат да се консумират директно, банани, не дразни или увреждане на червата при пациенти с язва. Плодове юфка често се използват за борба с болестта червата, тъй като текстурата е мека.
5. Лост пациенти с болест на
При пациенти с чернодробни, два банана на ден, като се добавя една супена лъжица мед, е добре да се увеличи апетита и увеличаване на силата.


Brotowali лечение на ревматизъм и диабет

Някога намерите brotowali растение? Да, растенията с пълзене на друго растение, което често се използва като съставка на традиционни билкови лекарства. Растенията, които стъблата и листата горчив вкус, се оказа ефикасна като лекува различни видове заболявания като артрит и диабет.
Brotowali растения, често се срещат в двора като диви растения, много от тях са умишлено засадени като жива аптека на растенията. Като цяло, тези растения растат на горещи, и стволови растеж може да достигне 2,5 м. Средният размер на стеблата на растенията и brotowali на малкия пръст, неговите свойства около стъблото да расте една пъпка.
Brotowali части от растения и билки се използват като багажника. Освен хранителните лечение на артрит и диабет, стволови brotowali също смята, че стимулира апетита при деца.
За да направите билкови отвари и стволови brotowali достатъчно, за да се вари парче на стволови brotowali вкус. Стволовите парчета се варят с три чаши вода, докато по-късно до 1,5 чаши вода. Вода отвара след това се пие. За да се намали горчивия вкус, може да добавите мед на вкус. Специално за диабет наркотици, когато кипи brotowali прът, разбърква се добре с няколко котки листа мустаци.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentar:

Posting Komentar