Welcome

Delete this widget from your Dashboard and add your own words. This is just an example!

flagcounter

histats

Google Website Translator Gadget

Diberdayakan oleh Blogger.

About Me

Foto Saya
niddta chochobi
Lihat profil lengkapku

Pengikut

RSS

Pages

gezondheid

BANAAN met daarin 9 Nutrition & Energie terugsturen

Onderschat niet de werkzaamheid van een banaan. Naast het feit dat de meest favoriete van lokale en internationale atleten, omdat de vulling, maar niet mesten, bananen zijn ook zeer gunstig voor de gezondheid en schoonheid.
De vrucht is niet alleen makkelijk te verteren, maar ook bevat negen nutriënten en het herstel van energie. In vergelijking met andere vruchten, bananen gevoelig zijn om van te genieten omdat het niet hoeft te worden verwerkt.
Maar om de voordelen te krijgen, moet je zorgvuldig kiezen. Omdat alleen een rijpe banaan dat de bloedsuiker kan natuurlijk om te zetten in glucose, en snel geabsorbeerd in de bloedsomloop.
De kenmerken van een rijpe banaan, banaan huid is geelachtig groen met bruine of gele vlekken. Alle content in rijpe bananen, zal een aantal voordelen voor de gezondheid, met name voor:
1. Power Source
Bananen kunnen eenvoudig worden verteerd, zodat de suiker die in het zal worden omgezet in een goede bron van energie voor de vorming van het lichaam, spieren en werkt ook erg leuk om vermoeidheid te elimineren.
2. Zwangere vrouwen
Vrouwen die zwanger worden aangemoedigd om bananen te eten, omdat ze hoge foliumzuur zijn belangrijk voor de vervolmaking van de foetus, de vorming van nieuwe cellen en het voorkomen van aangeboren afwijkingen voorkomen.
3. Anemie Lijders
De inhoud van ijzer is vrij hoog in de sector bananen, kan de productie van hemoglobine te stimuleren in het bloed voor patiënten met bloedarmoede. Twee bananen per dag, zeer goed voor patiënten met bloedarmoede.
4. Mag pijn lijden
Als een vrucht die direct kunnen worden geconsumeerd, doe bananen die niet irriteren of schade aan de darm bij patiënten met ulcus. Fruit noedels worden vaak gebruikt om de darm ziekte te bestrijden, omdat de textuur is zacht.
5. Hendel patiënten met de ziekte
Voor patiënten met lever, twee bananen per dag met de toevoeging van een eetlepel honing, goed zijn om de eetlust en meer kracht te verhogen.


Brotowali behandeling voor reuma en diabetes

Ooit vinden brotowali plant? Ja, plantaardig leven met de kruip op een andere plant die vaak wordt gebruikt als ingrediënten van de traditionele kruidengeneeskunde. Planten die stengels en bladeren bittere smaak bleek doeltreffend als een kuur van verschillende soorten ziekten zoals artritis en diabetes.
Brotowali planten, vaak gevonden in de werf als wilde planten, zijn veel geplant als een levend apotheek van planten. Over het algemeen zijn deze planten groeien in hete, en de steel groei kan uitkomen op 2,5 m. De gemiddelde grootte van de plant stengels en brotowali van je pink, zijn eigenschappen rond de stam een ​​pukkel groeien.
Brotowali delen van planten en kruiden gebruikt als een verzinsel dat is de stam. In aanvulling op de behandeling van artritis en voedzame diabetes, steel brotowali geloofde ook de eetlust bij kinderen te stimuleren.
Te maken kruidendranken en genoeg brotowali aan de kook stam een ​​stuk van de stengel brotowali smaak. Stem stukken worden gekookt met drie kopjes water pas later tot 1,5 kopjes water. Water afkooksel is dan dronken. Om de bittere smaak, kan toevoegen honing naar smaak toe. Speciaal voor diabetes drugs, bij het koken brotowali staaf, meng goed met een paar blaadjes kat snorharen.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 komentar:

obatdenature mengatakan...

This site is one of the best I have found cara alami mengobati penyakit kutil kelamin manjur

Posting Komentar