Welcome

Delete this widget from your Dashboard and add your own words. This is just an example!

flagcounter

histats

Google Website Translator Gadget

Diberdayakan oleh Blogger.

About Me

Foto Saya
niddta chochobi
Lihat profil lengkapku

Pengikut

RSS

Pages

sundhed

BANANER indeholder 9 Nutrition & ENERGI TILBAGE

Må ikke undervurdere effekten af ​​en banan. Ud over at være den mest foretrukne af lokale og internationale atleter, fordi fyldet, men ikke opfedning, er bananer også meget gavnligt for sundhed og skønhed.
Frugten er ikke kun let at fordøje, men også indeholder ni næringsindholdet og genoprette energi. Sammenlignet med andre frugter, bananer er tilbøjelige til at blive nydt, fordi det ikke behøver at blive behandlet.
Men for at få de fordele, skal du omhyggeligt vælge. Fordi kun en moden banan, der kan konvertere blodsukker til glukose naturligt, og hurtigt absorberes i blodcirkulationen.
Karakter af en moden banan, banan hud er gullig grøn med brune eller gule pletter. Alt indhold i modne bananer, vil give nogle sundhedsmæssige fordele, især for:
1. Strømkilde
Bananer kan fordøjes let, så at sukker, der findes i den vil blive konverteret til en god energikilde for dannelsen af ​​kroppen, arbejdende muskler og også meget rart at fjerne træthed.
2. Gravide Kvinder
Kvinder, der var gravide opfordres til at spise bananer, fordi de indeholder høje folinsyre er vigtige for perfektion af fosteret, dannelsen af ​​nye celler og forebygge fosterskader forekomme.
3. Anæmi der lider
Indholdet af jern er ganske høj i bananer, kan stimulere produktionen af ​​hæmoglobin i blodet hos patienter med anæmi. To bananer om dagen, meget god til patienter med anæmi.
4. Mag ryglidende
Som en frugt, der kan indtages direkte, ikke bananer ikke irriterer eller skader på tarmen for patienter med mavesår. Frugt nudler er ofte brugt til at bekæmpe tarmsygdom, fordi teksturen er blødt.
5. Lever sygdom
For patienter med lever, to bananer en dag med tilføjelse af en spiseskefuld honning være god til at øge appetitten og øge styrken.


Brotowali behandle gigt & Diabetes

Nogensinde finde brotowali plante? Ja, planters liv med krybe på en anden plante, som ofte anvendes som ingredienser i traditionelle urtemedicin. Planter, der stængler og blade bitter smag viste sig effektivt som en kur forskellige former for sygdomme som gigt og diabetes.
Brotowali planter, ofte findes i gården som vilde planter, er mange bevidst plantet som et levende apotek af planter. Generelt er disse planter vokser i varme, og stamceller vækst kan nå op på 2,5 m. Den gennemsnitlige størrelse af anlæg stængler og brotowali af din lillefinger, dens egenskaber omkring stilken til at vokse en bums.
Brotowali plantedele og bruges som et naturlægemiddel løgnehistorie, der er stammen. Ud over nærende behandling af gigt og diabetes, stængel brotowali også menes at stimulere appetitten hos børn.
For at gøre urte potions og frempind brotowali nok til at koge et stykke stilk brotowali smag. Stilk stykker koges med tre kopper vand, indtil senere til 1,5 kopper vand. Vand afkog er så fuld. For at reducere den bitre smag, kan tilføje honning til at smage. Specielt for diabetes medicin, når koger brotowali stang, bland godt med et par blade kat knurhår.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentar:

Posting Komentar